Ann-Sofie Fryxell

Jag heter Ann-Sofie Fryxell, är 41 år gammal och jag är handledare i Surahammars kommun. Jag upptäckte företagandet för fem år sedan och driver idag två varumärken: A Fryxell Photo & Tänk Stort. I dessa jobbar jag som fotograf, med marknadsföring och varumärken, affärsutveckling & personlig utveckling. Min röda tråd i allt jag gör är utveckling i olika former, kommunikation & att stanna i sin egen bubbla. 

 Med en rörig uppväxt som maskrosbarn till två psykiskt sjuka föräldrar vet jag vad det innebär att jobba med sig själv, att lära sig ta kommandot över sina känslor och lära om. Jag är med som handledare i FF för att jag verkligen förstår förändring som bidrar till snabb utveckling hos mina deltagare på det personliga planet så de kan lyckas med sina företagsidéer. Jag är bra på att inspirera, kicka igång och visa i handling att det enda man kan göra är att vara sig själv. 

 Jag lever efter mottot: Jag befinner mig alltid där jag behöver vara för att lära mig det jag behöver lära mig!

 Lär dig mer om mig och mina företag på: www.tankstort.com & www.afryxellphoto.com